Tapparan kokoonpano

Tappara on Suomalainen jääkiekkoseura, jolla on eniten Suomen mestaruuksia. Tappara ei ole vain joukkue – se on suuri perhe. Jokainen pelaaja on yhtä tärkeä ja heidän panoksensa joukkueeseen on korvaamaton. Heidän taidot, hienotunteisuus ja sitoutuminen tekevät Tapparasta yhden Suomen parhaista jääkiekkojoukkueista.

Tapparan joukkue on yksi Suomen menestyksekkäimmistä jääkiekkojoukkueista, jolla on pitkä historia loistavista pelaajista ja merkittävistä saavutuksista. Jokainen Tapparan pelaaja tuo oman ainutlaatuisen panoksensa, ja yhdessä ne muodostavat kokoonpanon, jota kaiken tasoiset jääkiekon ystävät voivat ihailla. Joukkueen monipuolinen kokoonpano paljastaa syvään juurtuneen omien junioreiden kehityksen sekä taitavasti hankittujen ulkomaisen pelaajien yhdistelmän, jotka yhdessä takaavat alati kilpailukykyisen jääkiekon. Tapparan kasvattamien pelaajien ryhmä sisältää useita jääkiekon suurnimiä, jotka tekevät joukkueesta ainutlaatuisen, vahvan ja tunnustetun. Tule ja näe itse, kuinka Tapparan pelaajat luovat jäällä loistavia oivalluksia ja ratkaisevat pelejä teoillaan.

 

Tappara kokoonpano

Tapparan pelaajakokoonpano

Maalivahdit

1 Vilho Heikkinen
30 Christian Heljanko
34 Eetu Randelin

Puolustajat

5 Mattias Bäckman
13 Valtteri Kemiläinen
26 Kasper Kulonummi
28 Otto Leskinen
33 Veli-Matti Vittasmäki
41 Oskari Manninen
43 Jesper Ahlroth
63 Joni Tuulola

Hyökkääjät

11 Carter Camper
15 Otto Somppi
17 Nick Halloran
19 Veli-Matti Savinainen
20 Oiva Keskinen
22 Oskari Luoto
27 Kristian Tanus
31 Topi Rönni
42 Otto Rauhala
73 Nick Baptiste
75 Radek Mužík
76 Anton Levtchi
86 Philip Granath
90 Heikki Liedes
91 Petteri Puhakka

Päivitetty 18.09.2023

Tapparan pelaajat

Tapparan kokoonpano koostuu joukosta taitavia jääkiekkoilijoita, jotka työskentelevät yhdessä saadakseen joukkueen menestymään. Tapparan pelaajatTappara kokoonpano pelaajat tuovat jännityksen jokaiseen otteluun ja luovat unohtumattomia hetkiä kaikille kannattajille.

Joukkueen monipuolista kokoonpanoa hallinnoi joukko ammattivalmentajia, jotka tekevät lujasti työtä auttaakseen jokaista pelaajaa saavuttamaan heidän mahdollisimman suuren potentiaalinsa. Tapparan valmennusjohdon taito ja kova työ näkyvät selvästi joukkueen johdonmukaisessa menestyksessä.

Jokaisella Tapparan pelaajalla on erityinen rooli joukkueessa. Tapparan seura pyrkii jatkuvasti parantamaan sekä yksittäisiä pelaajia että koko joukkuetta kokonaisuutena, jotta Tapparan faneilla olisi aina ilo palata Tapparan otteluihin kannustamaan joukkuetta.

Tappara kokoonpano, yhteenveto

Tapparan kokoonpano on huippuluokkaa, eikä sen meritteihin tule löytymään pettymyksen perusteita. Joukkueen pelaajisto koostuu tehokkaastaTappara Kokoonpano Logo hyökkäyskalustosta, rautaisista puolustajista sekä voittamiseen tottuneista maalivahdeista. Tapparaa voisi kuvata suomalaisen jääkiekon kivijalaksi.

Joukkueen hyökkäys muodostuu niin kokemusta omaavista pelaajista kuin tulevaisuuden lupauksistakin.

Tappara sijoittuu useimmiten korkealle liigataulukossa ja kauteen lähdetään aina tavoittelemaan mestaruutta. Kokoonpano elää kauden mittaan, mutta seura ja valmennus ovat osoittaneet, että he osaavat tehdä oikeat ratkaisut joukkueen parhaaksi. Se on iso osa sitä menestystä, johon Tappara on tottunut.